X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Demontarea panourilor publicitare din capitală, va continua (VIDEO)

13 feb. 2017,, 13:45   Capitala
3328 2

Pe parcursul anului trecut au fost demontate circa 200 de panouri publicitare stradale din capitală, iar din luna iunie scoaterea acestora va continua, informează NOI.md.

Potrivit primarului general, Dorin Chirtoacă, demontarea panourilor de pe străzile principale ale capitalei va fi preluată în prima lună de vară, atunci cînd vor expira majoritatea autorizațiilor.

„Anul acesta vom continua. Cert este că traseul bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt pînă la Aeroport arată altfel. Este un aspect mai acceptabil. Același lucru ni-l propunem și pentru alte sectoare. Avem front de lucru și pentru anul acesta”, a afirmat Dorin Chirtoacă.

Proprietarii de panouri publicitare sînt anunțați, conform regulamentului, cu 30 de zile înainte de termenul de expirare a autorizației. Totodată, contractul cu ei nu va mai fi prelungit.

Pe parcursul anului 2016, în sectorul Ciocana au fost demontate circa 40 de panouri, iar în sectorul Botanica – 90.

Primarul le-a cerut pretorilor de sector să emită dispoziții privind demontarea tuturor panourilor de pe străzi și de la intersecțiile cu sens giratoriu, care au autorizații expirate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?