X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Ghimpu despre cearta dintre Filat și Plahotniuc: Streleț era vînăt la față

23 ian. 2013,, 14:26   Politică
7487 3
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, confirmă că între prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, și premierul Vladimir Filat a existat o ceartă, care era pe punctul de a degenera în bătaie. Potrivit lui Ghimpu, totul s-a întîmplat după ce Filat a declarat cîteva cuvinte urîte la adresa lui Plahotniuc, informează NOI.md.

“Posibil că îmi căzuseră ochelarii. Dar dacă e să vorbim serios, sigur că a spus cuvinte ”foarte nelalocul lor” la adresa lui Plahotniuc. Cel mai mult mi-a plăcut cum Streleț stătea vînăt la față. I-am spus: ”I-ați, mai Catiușa, mîinile”, a spus Ghimpu ironic. Asta după ce a explicat cum s-a întîmplat totul, în acel moment Valeriu Streleț pregătindu-și mîinile pentru a intra în apărarea premierului.

Menționăm că, ieri, Marian Lupu a declarat că Plahotniuc mai că nu ”i-a dat la moacă” lui Filat , după ce acesta din urmă s-a arătat nemulțumit de o inițiativă legislativă înaintată de Plahotniuc, care prevede ca opoziția să numească președintele CEC, cel al Curții de Conturi și procurorul general.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?