Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Filat se plînge pe viaţa de prim-ministru: „Nu pot merge des la bere”

17 ian. 2013,, 17:13   Politică
7846 3
Foto : noi.md
După ce a prezentat prioritățile Guvernului pentru anul 2013, prim-ministrul Vlad Filat a fost asaltat cu întrebări de către studenții de la Academia de Studii Economice, acolo unde a ales să prezinte raportul cu priorități. Întrebat de studenți care sînt cele mai dificile lucruri în activitatea de premier, acesta a spus că nu mai poate merge atît de des la bere, cum o făcea înainte de a veni în fruntea Guvernului.

„Cînd se întîmplă lucruri mai puţin plăcute, responsabil e mereu premierul. Cînd se întîmplă lucruri mai plăcute, autori se găsesc foarte mulţi. Probabil, încorsetarea asta ţine de protocolarea excesivă a vieţii. Foarte multe din posibilităţile pe care le aveam - să merg mai des la o bere, să mă întîlnesc cu colegii, prietenii, acum nu mai sînt. Ţine de starea mea, cel mai dificil îmi este cînd nu simt solidaritate în asumarea responsabilităţilor în coaliţie. Rezultatele trebuie să fie împărţite proporţional, atît realizări cât şi invers. Cînd se încearcă a pune în cîrcă cuiva reforme nepopulare, dar necesare, nu e chiar corect”, a conchis Filat.

Printre prioritățile propuse de Guvern în anul curent se numără soluționarea conflictului transnistrean, creșterea economiei și atragerea investițiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?