Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Fiodor Ghelici a fost reţinut pentru 72 de ore

12 oct. 2013,, 00:14   Societate
5339 5
Foto: noi.md
Liderul Asociaţiei "Moldova Mea", Fiodor Ghelici, a fost reţinut pentru 72 de ore, relatează Publika.md. Informația fost confirmată de către reprezentanţii Procuraturii Generale.

Potrivit datelor PG activistul este bănuit de trafic de persoane. Oamenii legii au efectuat percheziţii în locuinţa lui Fiodor Ghelici.

Ghelici deocamdată nu are calitate procesuală. Despre rezultatele percheziției procuratura nu a făcut nici un anunț. În anchetă este implicată, de asemenea, Poliția de Frontieră. Acest departament, de asemenea, s-a abținut de la comentarii. Dar a promis că în următoarele zile va organiza o conferință de presă pe acest subiect.

La 9 septembrie preşedintele Asociaţiei obşteşti "Moldova Mea", Fiodor Ghelici, anunţa, în cadrul unei conferinţe că este bănuit de poliţie că ar face trafic de fiinţe umane prin intermediul organizaţiei pe care o conduce. Ghelici declara că Poliţia de Frontieră îi reţine pe voluntarii asociaţiei şi îi interoghează, ca mai apoi să-i facă să depună declaraţii compromiţătoare împotriva sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?