X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Integrarea esteticii si a tehnologiilor: abordarea GEELY la crearea urmatoarei generatii de automobile ©

8 mai. 18:01   Ştiri Auto
3696 0

Pe masura ce industria auto globala a evoluat, numeroasele inovatii au dus la aparitia mai multor generatii de modele de automobile clasice, realizate cu mare atentie.

Acestea ofera consumatorilor o experienta de conducere exceptionala prin imbinarea perfecta a esteticii si a tehnologiei. Designul GEELY respecta o intelegere profunda a esteticii globale si a cerintelor consumatorilor, combinand esenta esteticii chinezesti cu tehnologia moderna GEELY.

Urmatoarea generatie se apropie - prototipul Starship

Odata cu prezentarea prototipului GEELY Starship la Salonul International Auto de la Beijing din 2024, designul GEELY este din nou in centrul atentiei! Prototipul recent dezvaluit interpreteaza in continuare limbajul de design "Expanding Cosmos of Ripples" al familiei Yinhe. Aceasta evolutie continua pune in valoare inovatiile majore ale GEELY in materie de electrificare, digitalizare si inteligenta artificiala.

Pozitionat ca SUV-ul tehnologic emblematic al GEELY, noul concept car reprezinta dezvoltarea de ultima generatie a GEELY in materie de " AI smart space". Conceptul de design al "primei statii spatiale civile a Galaxiei" este fundamentul experientei inteligente. Acesta sparge granitele experientei traditionale de mobilitate prin crearea de " automobile cu inteligenta artificiala " pentru o noua era - electrica. Rezultatul este un echilibru perfect intre tehnologie si design. Acesta ia in considerare spatiul din perspectiva filozofiei si esteticii culturale orientale, cu scopul de a crea o experienta mai conectata, umanizata si placuta.

O noua filozofie de design cu valoare adaugata: dedicata radacinilor culturale, centrata pe consumator, mereu in tendinta.

Designul complet nou al GEELY incepe cu o intelegere profunda a nevoilor consumatorilor. Tehnologiile cool alimentate de inteligenta artificiala sunt concepute pentru a le oferi consumatorilor o experienta placuta. Continuand mostenirea designului GEELY, designul pictogramei marcii derivat din ondulatiile apei este acum transformat intr-o ondulatie galactica. Acesta este folosit pe Yinhe E8 si Starship, reprezentand un stil clasic si atemporal care imbratiseaza viitorul tehnologiei inteligente. In plus, frumusetea ritmica unica a pictogramei "Ripple" este interpretata prin intermediul tehnologiei fotoelectrice. In acest fel, nu numai ca exprima integrarea si evolutia tehnologiei moderne, dar extinde si "Expanding Cosmos of Ripples" in era electricitatii inteligente si creeaza o estetica artistica orientala.

Un exemplu este modelul Yinhe E8, care foloseste lumina si umbra pentru a crea o silueta lata si eleganta. Partea frontala a modelului Ripple dispune de o tehnologie optoelectronica dezvoltata de GEELY, ceea ce face ca aceasta sa fie prima parte frontala luminoasa integrata si produsa in masa din lume. Pozitia agresiva a caroseriei aminteste de un tigru ghemuit si, impreuna cu farurile frontale, formeaza o parte frontala puternica, dinamica si foarte atractiva. Luminile din spate amintesc de soarele care rasare, un simbolism chinezesc de bun augur. Alte detalii de design, cum ar fi logo-ul ritmic stralucitor si usile fara rama, subliniaza si mai mult farmecul unic al limbajului de design GEELY, facand ca Yinhe sa fie de neuitat la prima vedere.

Obiectivul designului este de a satisface cerintele consumatorilor. In era vehiculelor electrice inteligente, reducerea rezistentei aerodinamice le permite utilizatorilor sa se bucure de o autonomie mai mare si de un consum mai eficient de combustibil. Prin urmare, Yinhe E8 a obtinut un coeficient de rezistenta aerodinamica ultra-redus de 0,199 la 120 km/h datorita a peste 20 de detalii de design aerodinamic pe tot parcursul vehiculului.

Design de inalta calitate care se extinde la nivel global

Maiestria rafinata, estetica unica a designului si intelegerea profunda a nevoilor clientilor au propulsat designul GEELY in lumina reflectoarelor in industria globala a vehiculelor electrice. Dupa ce a castigat Premiul IDA Design Award, Premiul iF Design Award si Premiul MUSE Design Award, Yinhe E8 a fost onorat recent cu un alt premiu prestigios, Red Dot Product Design Award 2024. Acest premiu il plaseaza la varful designului global, oferind recunoastere la nivel mondial pentru designul de inalta calitate al seriei Yinhe.

Pentru a raspunde nevoilor pietei globale, GEELY isi extinde, de asemenea, echipa de design cu talente globale. Aceasta include peste 500 de designeri profesionisti din peste 20 de tari si zone teritoriale din intreaga lume. Prin cooperarea globala, acestia reunesc o experienta culturala bogata si solutii de design diverse.

GEELY urmareste sa utilizeze diversitatea pentru a explora in permanenta o abordare inovatoare a designului in intreaga lume, oferind o varietate de produse de inalta calitate, precum si vehicule superioare care combina perfect designul superior si tehnologia avansata.

In viitor, GEELY va continua sa se bazeze pe traditiile culturale globale prin combinarea esteticii designului cu tehnologiile.

Pornind de la noul slogan al marcii ""See the world in full"", GEELY este acum admirat de toti pentru designul sau iconic si valoros. Compania se indreapta spre consolidarea stilului auto chinezesc, aducand designul de inalta valoare al GEELY pe scena globala.

Despre GEELY Auto Group

GEELY Auto Group este un producator auto de top cu sediul in Hangzhou, China. Compania a fost infiintata in 1997 ca filiala a Zhejiang GEELY Holding Group (ZGH). Grupul opereaza mai multe marci de top, printre care GEELY Auto, Lynk & Co si Zeekr. GEELY Auto Group este, de asemenea, un partener strategic global al producatorului national de automobile PROTON din Malaezia.

Compania are peste 50.000 de angajati si dispune de 12 fabrici si cinci centre globale de cercetare si dezvoltare in Hangzhou, Ningbo, Göteborg, Coventry si Frankfurt. Grupul are, de asemenea, patru studiouri de design global in Shanghai, Göteborg, Milano si, respectiv, Coventry, cu un total de peste 1.000 de angajati. GEELY Automobile Holdings, o filiala care detine participatii de control in GEELY Auto, Lynk & Co si Zeekr, este listata la Bursa de Valori din Hong Kong din 2005.

In 2023, marcile din cadrul GEELY Auto Group au vandut peste 1,68 milioane de unitati, cu o crestere de 48,3% a vanzarilor de vehicule cu energie noua si de 38% a exporturilor.

Actionarul majoritar al GEELY Auto este Zhejiang GEELY Holding Group (ZGH), care este, de asemenea, compania fondatoare a Volvo Car Group, GEELY Commercial Vehicles Group, GEELY New Technology Group si Mitime Group. Zhejiang GEELY Holding Group se angajeaza sa dezvolte in mod activ marci auto si mobile de renume mondial prin oferirea de produse de inalta calitate in diverse segmente de piata pentru a satisface diferite niveluri ale cererii consumatorilor.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://global.geely.com.

Contact de presa:

GEELY Auto International Corporation Relatii publice

[email protected].

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?