X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Simona Halep revine pe zgură după doi ani: Turneul la care și-a confirmat prezența

8 mai. 21:29   Sport
484 0

Simona Halep a jucat ultima oară pe zgură în urmă cu aproape doi ani, dar fosta lideră mondială se va întoarce pe suprafața ei favorită la Trofeul Clarins, turneu „WTA 125” care se va disputa la Paris 13-19 mai.

Dubla campioană de Grand Slam a jucat un singur meci după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea în scandalul de dopaj: 6-1, 4-6, 3-6 vs Paula Badosa, în primul tur de la WTA Miami, pe 19 martie, transmite Noi.md cu referire la hotnews.ro.

De atunci, Halep s-a confruntat cu o accidentare și a renunțat la participarea în Billie Jean King Cup, dar și la turneele de la Oeiras și Madrid.

Tennisactu a anunțat la finalul lunii aprilie că Simona a primit un wild card pentru Trofeul Clarins, iar numele sportivei din Constanța apare acum pe site-ul oficial al competiției.

La turneul de la Paris vor fi prezente și Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, dar și opt jucătoare din Top 50 WTA: Emma Navarro, Katie Boulter, Leylah Fernandez, Yue Yuan, Sloane Stephens, Katerina Siniakova, Clara Burel și Diane Parry.


Simona a jucat ultima oară pe zgură în data de 26 mai 2022, cînd a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng în turul doi la Roland Garros (Grand Slam pe care l-a cîștigat în 2018).

Trofeul Clarins se va disputa în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.000 de euro. Campioana en-titre este Diane Parry.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?