X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Declarație emoționantă a lui Nadal: "Timpul nu mai este de partea mea"

29 apr. 10:15   Sport
1801 0

Rafael Nadal, de 22 de ori cîștigător de Grand Slam, spune că i-ar plăcea să joace îndeajuns de mult încît fiul lui să își amintească de el pe teren, dar recunoaște că timpul nu este de partea lui.

Superstarul spaniol va împlini 38 de ani pe 3 iunie și se crede că 2024 va fi ultimul an competițional din cariera sa legendară.

A revenit în circuit în ianuarie, la Brisbane, după aproape un an în care a stat pe bară din cauza unei accidentări la șold. Problemele fizice l-au făcut să absenteze alte cîteva luni și a revenit abia în aprilie, la Barcelona, notează Noi.md cu referire la b1tv.ro.

Nadal recunoaște că nu știe dacă va juca luna viitoare la Roland Garros, turneu pe care l-a cîștigat de 14 ori, un record.

„Ei bine, mi-ar plăcea să joc un pic mai mult și să îi ofer o amintire cu mine jucînd tenis”, a declarat Nadal, după victoria obținută în prezența copilului său.


„Acesta ar fi lucrul ideal pentru mine și pentru soția și familia mea. Probabil că nu voi reuși să fac asta. Însă cel puțin sînt fericit că am o echipă, familie și prieteni grozavi în jurul meu pe tot parcursul vieții, care m-au ajutat în toate modurile pentru a fi fericit”, a spus Nadal.

1
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?