Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Cînd va fi anunțat oficial transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

13 mai. 15:40   Sport
1737 0

Kylian Mbappe (25 de ani) a publicat un mesaj de adio vineri, la aproape 3 luni după ce PSG i-a confirmat plecarea la finalul sezonului.

Transferul lui Mbappe la Real Madrid din postura de jucător liber de contract e iminent, dar momentan spaniolii n-au făcut anunțul oficial, transmite jurnal.

Jurnaliștii de la AS au aflat cînd va fi anunțat oficial transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

După ce a cucerit cel de-al 36-lea titlu în La Liga, trupa lui Carlo Ancelotti este acum concentrată pe finala UEFA Champions League, cu Borussia Dortmund, care este programată pe 1 iunie, la Londra.


Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a dezvăluit că Real Madrid a decis să-l prezinte oficial pe Kylian Mbappe după ultimul act din Liga Campionilor.

Ulterior, superstarul se va alătura lotului naționalei Franței, în vederea turneului final al Campionatului European din Germania, care va începe pe 14 iunie.

Potrivit anunțului făcut de jurnalistul parizian Fabrice Hawkins pe Twitter, Mbappe și Real Madrid au pus la punct și ultimul detaliu care amîna finalizarea negocierilor - împărțirea drepturilor de imagine.

Francezul a reușit să obțină un procentaj uriaș din încasările de pe urma imaginii sale, ceva ce sursa citată a descris ca "nemaivăzut la Real Madrid".

De asemenea, Mbappe va fi cel mai bine plătit jucător al lui Real Madrid, cu puțin deasupra actualilor lideri, Vinicius Junior și Jude Bellingham.

Tot Hawkins a precizat și că Real Madrid va oficializa mutarea abia după finala Champions League.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?