X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

FMF a amendat Zimbru Chișinău pentru mesajele fanilor clubului la meciul cu Sheriff Tiraspol

3 mai. 07:45   Sport
2708 0

Echipa FC ZIMBRU Chișinău a fost amendată cu 15 mii de lei pentru nerespectarea prevederilor ale trei articole din Codul de Disciplină și Etică al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Este vorba de utilizarea de către spectatori a produselor pirotehnice; comportament neregulamentar al spectatorilor și de nerespectarea obligațiilor de organizare a meciurilor. Decizia a fost luată miercuri, 1 mai curent, de Comisia de Disciplină a FMF.

„Examinînd raportul de joc al meciului FC ZIMBRU – FC SHERIFF, din data de 24.04.2024 (Cupa R. Moldovei MOLDTELECOM, Ediția 203/24, etapa finală 1/2F) s-a constatat că 3 minute înainte de începutul meciului, fanii FC ZIMBRU au aprins aproximativ 10 produse pirotehnie (fumigene și petarde) care au ars aproximativ 3-5 minute și au răspîndit în tribuna C și B fum și un miros specific”, scrie în decizia FMF.

De asemenea, în minutul 3, 21, 35, 52, 87 și 92 al meciului, fanii FC ZIMBRU au scandat mesaje cu conținut necenzurat în adresa echipei adverse. Și în minutul 21 și 35 al meciului, fanii FC ZIMBRU au afișat bannere care nu au fost coordonate cu oficialii meciului la ședința tehnică, conform Regulamentului Campionatului R. Moldova la Fotbal.„Reprezentanții FC ZIMBRU au informat oficialii meciului că nu planifică să desfășoare activități pentru fani, precum plasarea materialelor vizuale în tribuna unde urmau să fie amplasați fanii, respectiv a lipsit avizul pozitiv oficial privitor la desfășurarea oricăror acțiuni din partea fanilor”, mai scrie în decizie.

9
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?