Concert dedicat celor 60 de ani de la fondarea TNOB

Concert dedicat celor 60 de ani de la fondarea TNOB

Concert dedicat celor 60 de ani de la fondarea TNOB

29, 30 decembrie, ora 18.00,

Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” prezintă cea mai rafinată și elegantă atmosferă a anului  - Gala de Revelion.

Vino să petreci o seară extraordinară în armonia celor mai frumoase arii și ansambluri din opere celebre, interpretate de invitati speciali: VALENTINA NAFORNIȚA

IGOR ȚURCANU

MIHAIL DOGOTARI

precum și de mari voci ale scenei lirice din Moldova:

Mihail Muntean, Tatiana Busuioc, Vladimir Dragoș, Mariana Bulicanu Petru Racovița, Rodica Picireanu, Ion Timofti, Ana Cernicova, Iurie Maimescu, Alexei Botnarciuc, Nadia Stoianova

Orchestra și Corul TNOB Maria Bieșu

Dirijor: Andriy Yurkevych Artist al Poporului

Regizor: Alexandru Vasilachi, Artist al Poporului
Scenografia: Iurie Matei, Artist al Poporului
Prim-maestru de Cor: Oleg Constantinov Maestru în Artă 

La Mulţi Ani!!!

 GALA DE REVELION  la Teatrul Naţional De Operă Şi Balet Maria Bieșu 

După succesul evenimentelor care au marcat momente importante ale acestui an prin festivaluri, concerte, recitaluri, spectacole de operă şi balet, prima scenă lirică a țării va fi gazda unui eveniment rafinat, elegant și memorabil – Gala de Revelion 2018 !
Cei mai buni dintre cei buni, cele mai importante voci ale scenei lirice din Moldova şi cele mai influente personalități culturale ale anului vin la Gala de Revelion. De asemenea în concert vor participa nume notorii, invitați speciali din alte țări.

Concertul-feerie va avea loc în data de 29 și 30 decembrie 2017, începând cu ora 18:00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet maria Bieșu.
Timp de aproximativ două ore, iubitorii de frumos vor putea urmări un spectacol complex, în cadrul căruia atmosfera de sărbătoare va fi intercalată cu momente artistice de excepţie, realizate de artiştii şi orchestra și corul Operei Naţionale, condusă de prim-dirijorul Andriy Yurkevych, Regia – Sandu Vasilachi, Scenografia – Iurie Matei, Artist al Poporului, Prim Maestru de cor – Oleg Constantinov, Maestru în Artă.  
Muzică,  dans și voie bună, dar și cele mai frumoase urări din partea colectivului TNOB Maria Bieșu, celor care vor intra în lumea miraculoasă a artei pe 29 și 30 decembrie 2017, 18:00.


La Mulţi Ani!!!

Mai multe detalii aici


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load