Luna de miere sau petrecerea burlacilor pentru prințul Harry: Australia își expune avantajele

Luna de miere sau petrecerea burlacilor pentru prințul Harry: Australia își expune avantajele

Steve Ciobo, ministrul australian al turismului, a expus atuurile țării sale în speranța de a-l atrage pe prințul Harry pentru petrecerea burlacilor, sau în luna de miere după căsătoria cu Meghan Markle, relatează afp.com.

 

Steve Ciobo a trimis o scrisoare la Clarence House, reședința oficială a prințului Charles, tată lui Harry, pentru a supune atenției o listă cu propuneri pline de adrenalină pentru petrecerea burlacilor, precum și opțiuni "mai contemplative" pentru luna de miere, după nunta prevăzută în mai. "Australia poate fi scenariul perfect pentru petrecerea burlacilor, dar și pentru o lună de miere extraordinară", relevă ministrul într-un comunicat.

Pentru a schimba traseul tradițional al barurilor urbane, prințul Harry, 33 de ani, cunoscut pentru petrecerile sale, ar putea explora cafenelele din vastele cîmpii australiene cu elicopterul, sau să meargă să pescuiască în Teritoriul de Nord (Northern Territory). "Le-am propus chiar să se plimbe cu mașinuțele buggy pe dunele din Gold Coast", a declarat ministrul postului de televiziune la Channel Nine. "Apoi pentru luna de miere, ceva mai liniștit mai contemplativ. Ei ar putea vizita cele șapte minuni ale Australiei", a precizat el.

Ministrul a evocat un hotel de lux din apropiere de Uluru, un ținut celebru pentru formațiunile sale stîncoase de culoare roșie — unde au petrecut un sejur prințul William și soția sa Kate — sau Marea Barieră de Corali.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load