X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Președintele Moldovei i-a felicitat pe oamenii de știință din țară

10 noi. 2017,, 14:40   Societate
2675 1

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a felicitat pe oamenii de știință din republică printr-un mesaj cu prilejul Zilei Științei, celebrate în țara noastră și în întreaga lume la 10 noiembrie, relatează NOI.md.

Șeful statului i-a felicitat pe membrii comunității științifice din Moldova cu ocazia acestui eveniment și a apreciat foarte mult devotamentul cu care ei servesc în cel mai frumos mod Știința.

Igor Dodon a menționat că cercetarea și inovarea reprezintă domeniul menit să găsească răspunsuri la cele mai dificile și mai importante necunoscute ale vieții, probleme a căror rezolvare să aibă impact direct asupra bunăstării oamenilor. El a adăugat că dimensiunea cercetării și inovării cere de la persoanele implicate în acest dificil și sinuos proces insistență, minuțiozitate și încredere de nezdruncinat în reușită.

Avînd deplina convingere că doar o societate fundamentată pe cunoaștere și adevăr are un viitor sigur, președintele și-a exprimat respectul pentru întreaga comunitate academică din țara noastră, care, astăzi, parcurge momente dificile. El și-a arătat încrederea în potențialul intelectual afirmat și în tinerii cercetători ai Republicii Moldova, prin care știința națională are prezent și o valoroasă zi de mîine.

Igor Dodon le-a urat savanților sănătate, succese remarcabile pe plan profesional și personal și cît mai multe momente de împlinire sufletească.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?