Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

A început înscrierea la concursul Premiul municipal pentru tineret

28 oct. 2017,, 16:01   Capitala
2800 0

Tinerii cu vîrstele cuprinse între 18 și 35 de ani, cu capacități native, spirite inovatoare și performanțe deosebite sînt îndemnați să se înscrie în concursul pentru Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii și artelor, activism civic, ediția 2017, transmite IPN.


Premiul este instituit de către Direcția generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău. Pot concura și colective de autori, însă formate din nu mai mult de cinci persoane. Dreptul de a înainta lucrări și candidați pentru participare la concurs se oferă organelor de conducere ale Academiei de Științe a Moldovei, instituțiilor de învățămînt superior, consiliilor tinerilor savanți din cadrul instituțiilor de cercetări științifice și uniunilor de creație. De asemenea, organizațiilor neguvernamentale de tineret, ziarelor și revistelor de profil, secțiilor pentru problemele tineretului și sportului ale organelor administrației publice locale.

Dosarele trebuie să conțină: CV-ul, analiza lucrărilor, recenzii, alte informații despre lucrările și candidații propuși pentru participare la concurs. Dosarele, în două exemplare, vor fi depuse la secția educație și tineret a DGETS, pe adresa: mun. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei, 99, bir.14. Telefoane de contact: ( 022) 222-740, 068084742. Formularele de aplicare pot fi expediate la adresa de e-mail: larisa.macarenco@gmail.com. Regulamentele și formularele pot fi găsite aici.

Data limită de prezentate a dosarelor este 30 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?