Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Află ce face la Chișinău cel mai apreciat florist din lume (VIDEO) ©

9 oct. 2017,, 16:41   Societate
5625 0

A adus la Chișinău flor de zeci de mii de euro, iar asta doar pentru un show care va avea loc mîine la Palatul Republicii.

Evenimentul este unic în lume și face parte din cadrul “Primei Expozitii International- Industriale Expo Russia-Moldova 2017”. Evenimentul va fi cu intrare gratuită și va începe la ora 17:30.

Floristul de talie internațională Araik Galstyan, într-un interviu exclusiv pentru portalul de știri NOI.md a mărturisit că show-ul de mîine este unic în lume, iar pe scenă vor urca circa 30 de modele selectate riguros.

S-a născut în Armenia, a trăit și a muncit mulți ani la Moscova, iar acum viața îi este legată de Spania.

„Sînt din Armenia, dar lucrez pe întreg globul pămîntesc, iar astăzi uitați-mă ajuns în Moldova. Pentru mine, țara voastră este o țară asociată cu soarele, plină de oameni buni și dulciuri delicioase”, a povestit Araik.

Prima zi în Moldova l-a dus într-o pădure, de unde a ales cu multă iscusință materie primă pentru creațiile care vor fi prezentate în cadrul show-ului floristic de mîine.

„Am adunat diferite crengi, diferite lucruri, pe care le vom folosi în cadrul show-ului, Moldova este o țară foarte bogată din acest punct de vedere. Am adus flori care depășesc suma de 30 de mii de euro, doar pentru a reuși să aducem publicului de aici un show unic”, a afirmat Araik.

Floristul are foarte mulți studenți din Moldova, care au reușit să obțină rezultate remarcabile în lume. Araik promite un show unic, care va încînta publicul moldovenesc.

Evenimentul este susținut de Ministerul Industriei și Comerțului al Federației Ruse, Ambasada Rusiei în Republica Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova ș.a.

Araik Galstyan este fondatorul școlii Internaționale din Moscova de design floristic (ARAIK GALSTYAN MOSCOW INTERNATIONAL FLORAL DESIGN SCHOOL)
- Fondator al revistei «Flowers World».
-Participant și cîștigător a numeroase concursuri internaționale în domeniul floristicii.

El este considerat rege al show-urilor floristice din Spania, Portugalia, Ucraina, Rusia, Belgia, Mexico, Brazilia, Guatemala, Las Vegas, Taiwan, Argentina, Italia.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?