X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Nora deputatului din Sovietul Suprem și-a recunoscut vina

5 oct. 2017,, 13:08  
6553 3

Irina Șkilniuk, cea care a provocat moartea unei adolescente de 15 ani, lovind-o cu mașina pe traseul Bender-Tiraspol, și-a recunoscut vina.

Deși presa transnistreană a tăcut pînă astăzi, neprezentînd date despre conducătorul care a lovit copila, astăzi într-un reportaj de la canalul de televiziune „Pervîi Prednestrovskii”, apare Irina Șkilniuk cu declarații de regret în legătură cu moartea adolescentei.

„Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întîmplat. Desigur că eu mă învinuiesc pe mine în primul rînd. Eu trebuie acum să trăiesc cu asta. Scuzele mele nu vor întoarce adolescenta înapoi. Aceasta este o tragedie pentru mine, precum și pentru familia Akulin”, a declarat Irina Șkilniuk.

DESCHIDE.MD a scris luni, 2 octombrie, că o tînără, în vîrstă de 15 ani, a decedat sîmbătă, 30 septembrie, în satul Parcani (traseul Tiraspol-Bender), fiind lovită în plin, pe trecerea de pietoni, de o mașină marca „Lexus”, la volanul căreia s-ar fi aflat o rudă apropiată a unui conducător al concernului Sheriff.


Potrivit internauților din stînga Nistrului, la cîteva minute după incident, la fața locului a apărut poliția și cîteva mașini fără numere de înmatriculare, în care a fost urcat conducătorul Lexus-ului și evacuat de la locul accidentului, nu înainte de a fi scoase numerele de înmatriculare de la mașina care a lovit tînăra. Toate astea s-au întîmplat sub ochii polițiștilor din regiune. Internauții transnistreni s-au revoltat pe rețelele de socializare în legătură cu această întîmplare, dînd în vileag numele conducătorului autoturismului -Irina Șkilniuk.

Aceasta este o rudă foarte apropiată a unui conducător a concernului Sheriff, care controlează în Transnistria practic tot. Mai exact este soția șefului așa-zisului departament vamal privind contrabanda și nora deputatului din Sovietul Suprem de la Tiraspol, care este și șeful adjunct al directorului general al concernului Sheriff, Profiri Șkilniuk”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?