X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Victorie pentru "Haiduci" în Divizia Conference

8 oct. 2023,, 16:40   Sport
2077 0

Echipa națională de rugby-15 a Republicii Moldova a obținut victorie și în cel de-al doilea meci din cadrul Diviziei Conference, a treia ligă valorică de pe „bătrînul continent”. După ce au învins-o în deplasare pe Turcia, „haiducii” nu au întîmpinat dificultăți nici în partida cu Serbia de la Chișinău.

Discipolii lui Veaceslav Titică s-au impus cu 31:11, într-un meci jucat pe stadionul Dinamo.

Cu căpitanul Oleg Prepeliță, rugbyștii moldoveni au condus la pauză cu 17-6. Deși în debutul reprizei secunde sîrbii au dat semne de revenire, "haiducii" au reputat o victorie spectaculoasă, spre bucuria suporterilor veniți în număr mare la stadion, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

"Haiducii" vor susține următorul meci din cadrul Diviziei Conference în primăvara anului viitor tot pe teren propriu în compania Bulgariei, iar căpitanul Oleg Prepeliță este mai mult decît optimist.

Grație acestei victorii, Republica Moldova este liderul grupei C cu 9 puncte. Pentru a se califica în Rugby Europe Trophy, "haiducii" trebuie să termine pe primul loc în această grupă, după care să cîștige play-off-ul în care se vor confrunta cu învingătoarele din celelalte grupe.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?