Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Sheriff Tiraspol și-a întărit lotul cu doi fotbaliști noi

27 dec. 2023,, 13:00   Sport
2307 0

Sheriff Tiraspol și-a întărit lotul cu doi fotbaliști noi, unul dintre ei făcînd primii paşi în fotbal la academiile cluburilor Manchester United și Arsenal Londra. Vorbim despre Tyler Reid, care joacă fundaș dreapta.

El e cotat pe piața de transferuri cu circa 300 de mii de euro și, conform unui site specializat, englezul ar fi venit gratis de la formația Vaasan Palloseura din Finlanda. Pentru echipa respectivă, Tyler Reid a adunat 60 de apariții, a marcat cinci goluri și a livrat opt pase decisive, transmite tvrmoldova.

Tot la clubul tiraspolean a ajuns și Mario Garcia, cotat la 450 de mii de euro. Născut în Uruguay, mijlocașul a fost împrumut pentru un an de la gruparea Atletico Progreso, din țara natală a fotbalistului. Jucătorul de 24 de ani are 62 de meciuri bifate pentru formația sud-americană, unde a înscris de șase ori și a oferit șapte asisturi.

Deocamdată, aceste două transferuri încă nu au fost anunțate oficial de clubul FC Sheriff, care are acum un lot estimat la puțin peste 13,5 milioane de euro. După ce a ocupat ultimul loc din grupele Ligii Europei, formația tiraspoleană și-a încheiat parcursul în actualul sezon al cupelor continentale și a rămas în lupta pentru Cupa Republicii Moldova și titlul din Super Liga.

1
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?