Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Seară magică pentru Cristiano Ronaldo: A intrat în Cartea Recordurilor

21 iun. 2023,, 12:30   Sport
2580 0

Cristiano Ronaldo a avut parte de o seară magică la Reykjavik, unde pe 20 iunie s-au duelat Islanda și Portugalia.

Starul lui Al Nassr a intrat în Cartea Recordurilor, după care a marcat golul victoriei în minutul 89. La final, Ronaldo a fost copleșit de emoții, transmite Noi.md cu referire la prosport.ro.

Marți seară, la Reykjavik, Islanda și Portugalia s-au duelat în runda a 4-a din grupele preliminariilor Euro 2024, iar din echipa de start a lusitanilor nu a lipsit starul Cristiano Ronaldo (38 de ani). A fost o seară magică pentru Ronaldo, care a bifat al 200-lea meci în tricoul echipei, o reușită istorică. De altfel, organizatorii meciului au profitat de moment și i-au pregătit o surpriză lui CR7 înaintea fluierului de start.

Cristiano Ronaldo a intrat oficial în Cartea Recordurilor, devenind primul jucător din istorie care bifează borna de 200 de meciuri pentru echipa națională, iar înaintea partidei a fost organizată o scurtă ceremonie în cinstea sa.

Ronaldo a continuat apoi să impresioneze și în meci, care a fost unul foarte dificil pentru Portugalia. Lusitanii au găsit golul abia în finalul jocului, cînd islandezii erau în inferioritate numerică. În minutul 89, Cristiano Ronaldo a fost servit de Inacio și a marcat. După ce a fost consultat sistemul VAR, reușita a fost validată, iar Portugalia s-a impus la limită la Reykjavik, scor 1-0.


Golul lui Ronaldo i-a permis Portugaliei să lege a 4-a victorie din tot atîtea meciuri în preliminariile Euro 2024. Lusitanii conduc Grupa J cu punctaj maxim și golaveraj impecabil: 14-0.

„Sînt foarte fericit. Este acel moment în care nu te aștepți vreodată să ajungi la 200 selecții. Este o reușită incredibilă. Să fiu în Cartea Recordurilor este extraordinar. Iar să marchez golul victoriei a făcut ca seara să fie și mai specială.

Le mulțumesc celor prezenți pe stadion, fanilor din Islanda, celor care s-au gîndit să organizeze acea ceremonie. De asemenea, și naționalei Portugaliei”, a declarat Cristiano Ronaldo, după Islanda – Portugalia 0-1.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?