X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

S-a aflat cine ar putea deveni selecționerul Brazilie

8 iul. 2023,, 21:00   Sport
2292 0

Carlo Ancelotti (64 de ani) a finalizat cu succes negocierile și va deveni selecționerul Braziliei din vara anului 2024.

Între timp, cei de la Real Madrid au început deja să pregătească o listă cu posibilii succesori ai lui "Don Carlo", iar prima opțiune luată în calcul este Xabi Alonso (41 de ani), numit pe banca lui Bayer Leverkusen în toamna anului trecut, notează Noi.md cu referire la jurnal.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul specializat în fotbalul german Christian Falk, prin intermediul publicației Caught Offside.

Potrivit acestuia, fostul mijlocaș le-a transmis deja celor de la Bayer Leverkusen că anul viitor, dacă Real Madrid îi va oferi un contract, va accepta fără să stea pe gînduri.

De altfel, contractul lui Alonso cu formația germană expiră chiar în vara anului viitor, atunci cînd Ancelotti va elibera banca tehnică a madrilenilor.


Anunțul înțelegerii dintre Ancelotti și Brazilia a fost făcut de către Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal. Tot el a dezvăluit și numele antrenorului interimar care va pregăti echipa națională pînă în 2024.

”Fernando Diniz va conduce destinele echipei Braziliei timp de un an. Sunt sigur că va face o treabă foarte bună, cum a făcut-o de fiecare dată.

Diniz va asigura tranziția către Carlo Ancelotti, care va veni pentru Copa America”, a declarat Ednaldo Rodrigues, potrivit Marca.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?