X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Reacția Simonei Halep după înfrîngerea de la Miami Open

22 mar. 13:00   Sport
1737 0

Simona Halep își păstrează optimismul chiar și după ce a avut parte de o înfrîngere în primul tur la Miami Open, în trei seturi, în faţa Paulei Badosa.

Săptămîna aceasta, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și a participat la primul său turneu după 18 lun, transmite Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

„Cineva mi-a spus: "Dacă aş primi un dolar pentru fiecare zîmbet al tău, aş fi bogat la finalul zilei". Am zîmbit mult pentru că primesc atît de multă afecţiune din partea oamenilor”, a declarat Halep pentru WTA Insider.

După înfrîngerea de la Miami Open, Simona a mărturisit că, totuși, simte că a jucat un meci bun.

„Sincer, nu am o idee foarte clară despre ce nu am făcut bine astăzi (n.r. marţi) şi ce am greşit. Ştiu că am ratat cîteva mingi pe care în mod normal nu ar fi trebuit să le ratez. Dar, sincer, simt că am jucat un tenis bun. Aşa că, în primul rînd, am nevoie de un antrenor care să mă ghideze puţin. Aştept să mă antrenez cu Carlos Martinez. Am stabilit o perioadă de probă. El a lucrat cu Svetlana [Kuzneţova], prietena mea şi jucătoarea mea de tenis preferată. Îi admir munca. Aşa că, sper să ne înţelegem foarte bine şi vom obţine rezultate bune. Dar, în primul rînd, trebuie să vorbesc cu el şi el trebuie să mă vadă pentru a-mi spune unde sînt, pentru că, singură, este dificil să îţi stabileşti nivelul”, a spus fostul numărul 1 mondial.


Povestind despre reacția pe care a avut-o cînd a primit decizia de la TAS, Simona a spus că a fost fericită că se putea întoarce pe terenul de tenis.

„Vorbeam cu avocaţii mei şi zîmbeam. Le-am spus: "Băieţi, decizia este corectă". Eram atît de fericită. Aveam lacrimi după ce am terminat convorbirea cu ei. Eram fericită că adevărul a ieşit la iveală şi că decizia a fost corectă. Aşadar, 18 luni de stres au luat sfîrşit, iar eu puteam acum să mă duc să joc tenis. Pentru că cel mai dificil lucru a fost că nu am putut să merg să văd un meci de tenis. A fost un dezastru pentru un jucător de tenis. Pentru că am fost suspendată, nu am putut nici măcar să mă uit la un meci de tenis [la un turneu]. Aşa că a fost dificil”, a spus sportiva, conform news.ro.

Simona Halep a fost întrebat și ce planuri are pe viitor în materie de tenis. Sportiva a spus că nu mai este atît de „tînără” și că trebuie să își gestioneze bine revenirea.

„A fost totul atît de rapid. Ca să fiu sinceră, mă gîndeam că voi reveni pe zgură pentru a avea puţin timp să respir şi să mă liniştesc. Dar sentimentul pozitiv a fost atît de mare şi am avut în jurul meu cîteva persoane care mi-au spus că trebuie să merg pentru a simţi din nou energia. A fost decizia corectă, cea mai bună decizie de a veni la Miami, pentru a simţi energia, pentru a simţi dragostea oamenilor şi pentru a simţi din nou libertatea. Nu am un plan. Vreau să joc cît mai mult posibil pentru a-mi recăpăta ritmul. sînt bătrînă. Nu mai sînt atît de tînără şi trebuie să gestionez foarte bine revenirea. Nu vreau să mă accidentez. Majoritatea oamenilor mi-au spus să fiu îngrijorată pentru că 18 luni înseamnă mult şi trebuie să o iau încet. Aşa că trebuie să vorbesc cu Carlos şi vom decide împreună, cu siguranţă.

Vreau doar să mă bucur de plăcerea pe care o am. A fost incredibilă săptămîna aceasta. Chiar dacă am pierdut în primul tur, nu contează. Nu este vorba despre tenis în aceste zile”, a spus Simona.

1
0
0
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?