Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Radu Albot a aflat cu cine va concura în primul tur la Australian Open

10 ian. 2019,, 17:39   Sport
2331 0

Tenismanul moldovean Radu Albot şi-a aflat astăzi, conform tragerii la sorţi, adversarul din primul tur de pe tabloul principal al primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, care se va desfăşura la Melbourne.

El va juca cu americanul Michael Mmox, în vîrstă de 20 de ani. ”Este un jucător foarte ambiţios, reprezentant al tinerei generaţii. Are un serviciu foarte puternic. Voi căuta antidotul pînă la ziua meciului, alte argumente contra lui”, a declarat tatăl şi managerul jucătorului, Vladimir Albot.

Michael Mmox a cîştigat în cariera sa 2 turnee ATP Challenger şi 4 Futures. El ocupa la finele anului trecut locul 96 în clasamentul ATP. Radu Albot este poziţionat în ianuarie curent pe acelaşi loc în ierarhia mondială. La ediţia din anul trecut a turneului a evoluat, de asemenea, în prima rundă a turneului, fiind eliminat din concurs la această fază.

Turneul Australian Open va începe pe 14 ianuarie şi se va sfîrși la 27 ianuarie. Acesta este primul din seria celor patru mari turnee de Mare Şlem: Roland Garros, Wimbledon şi US Open la care sînt admişi doar primii 128 jucători din lume în clasamentele din ajunul desfăşurării lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?