X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Prima victorie la Brisbane și calificare în optimi de finală pentru o jucătoare de tenis

4 ian. 08:45   Sport
2069 0

Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, a avut nevoie de doar 58 de minute pentru a obține prima victorie a sezonului, învingînd-o miercuri pe italianca Lucia Bronzetti, cu 6-3, 6-0, în turul al doilea al turneului Brisbane International.

Debutul victorios al Sabalenkăi la Brisbane i-a prelungit seria de victorii din Australia la 12. Anul trecut, jucătoarea în vîrstă de 25 de ani a fost neînvinsă și a cucerit titlurile la Adelaide și la Australian Open, unde a obținut primul său titlu major.

"Sînt super fericită să joc în fața fanilor de aici, din Australia", a declarat Sabalenka. "Sînt extraordinari. Nu mă concentrez pe recordul pe care îl fac în acest moment. Mă concentrez doar pe mine și pe a aduce cel mai bun tenis al meu în fiecare meci pe care îl joc", notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Înfruntînd-o pe Bronzetti, locul 52 în clasament, în primul său meci al sezonului, Sabalenka a ridicat nivelul de joc încă din debutul meciului obținînd un break pentru 4-2 în primul set.

Ea a continuat să cîștige 8 din următoarele nouă game-uri, surclasînd-o pe Bronzetti cu opt ași și salvaînd singura minge de break cu care s-a confruntat.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?