X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Noi victorii ale luptătorului moldovean Alexandru Romanov

28 feb. 2022,, 11:00   Sport
3881 0

Moldoveanul Alexandru Romanov, zis și King Kong, care participă la turneele de arte marțiale mixte UFC, a obținut noi victorii ocupînd primul loc la categoria super grea și locul doi la categoria OPEN la turneul de grappling NAGA, care a avut loc pe 26 februarie 2022 în Philadelphia, Pennsylvania.

Trebuie remarcat faptul că mai devreme pe canalul YouTube "Не надо бла бла", cu sprijinul DAAC Hermes, a apărut filmul "Alexandru Romanov: Calea spre victorie", în care se povestește în detaliu despre acest minunat sportiv, care este o persoană modestă, în ciuda titlurilor sale răsunătoare. Prin intermediul discuțiilor cu Alexandru, antrenamentelor, interviurilor cu antrenorii și membrii familiei sale, în film se povestește despre cum un simplu băiat din Comrat se îndreaptă spre titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație din lume MMA.

Amintim că în prezent Alexandru Romanov are desfășurate 15 lupte în arte marțiale mixte, patru dintre ele în UFC. Alexandru a cîștigat toate luptele, majoritatea înainte de termen.

Pentru a vedea videoclipul, accesați următorul LINK.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?