Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Nicolae Bunea, numit antrenor interimar al Echipei Naționale de Fotbal Feminin

11 iul. 2023,, 09:45   Sport
1871 0

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) l-a numit pe Nicolae Bunea în funcția de antrenor interimar al echipei naționale feminine de fotbal, după demisia lui Eduard Blănuță. Decizia a fost luată în urma evaluării atente a candidaților și a necesității de a oferi o direcție solidă și o conducere experimentată pentru echipă în perioada următoare.

Nicolae Bunea, în vîrstă de 59 de ani, născut la Bălți pe 21 decembrie 1963, deține o vastă experiență în lumea fotbalului, atît ca jucător, cît și ca antrenor. El a avut o carieră distinsă ca portar, evoluînd pentru cluburi precum Zaria Bălți, Politehnica Chișinău, Moldova Borosenii Noi, Olimpia Bălți, Roma Bălți și Nistru Otaci. Ulterior, și-a îndreptat atenția către cariera de antrenor, conducînd echipe ca Nistru Otaci și Olimpia Bălți.

De asemenea a activat ca antrenor secund la selecționata Moldovei U21 și antrenor principal la selecționata Moldovei U17. Nicolae Bunea deține Licența PRO UEFA de antrenor, transmite Noi.md.

FMF exprimă încrederea că Nicolae Bunea va aduce o nouă energie și viziune echipei naționale feminine, iar sub conducerea sa, jucătoarele vor avea oportunitatea de a-și arăta talentul și de a presta un joc frumos pe teren.

Nicolae Bunea și-a exprimat entuziasmul față de această nouă provocare și a promis să depună toate eforturile pentru a ajuta echipa feminină de fotbal a Republicii Moldova.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?