Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Nicolae Ciornîi preia în totalitate conducerea clubului ZImbru Chișinău

11 iun. 2021,, 12:00   Sport
3394 0

Nicolae Ciornîi preia din nou frîiele la Zimbru Chișinău! După ce în ultimii ani a tot dat în gestiune prima echipă la diferiți finanțatori, Ciornîi a decis că acum e momentul să preia în totalitate conducerea clubului.

"Nu prea mă implicam în conducerea clubului cam vreo 4-5 ani. Cum se spune nu țineam mîna pe puls. Acum am înțeles că trebuie să mă implic. Noi am avut diferite persoane, dar nimeni nu a adus nici un folos pentru echipă în afară de fel de fel de divergențe", a menţionat Nicolae Ciornîi.

Președintele "galben - verzilor", Nicolae Ciornîi, a anunțat care sînt persoanele ce vor mai face parte din conducerea clubului, după ce luna trecută a vicepreședintele Sevastian Botnari și directorul general Iulia Petuhova au demisionat.

Astfel, Ciornîi va fi ajutat de Sergiu Topor și Anatolie Gorilă.

Totodată, proprietarul Zimbrului a dezvăluit că va miza și în continuare pe fotbaliști tineri de la academie, iar antrenor în următorul sezon va rămîne Vlad Goian.

"Zimbru trece printr-o perioadă foarte grea. Totul e din motivul că nu există finanțe enorme pentru susținerea echipei. sîntem complectați în baza la copii și juniori. De acolo vom extrage resursele de fotbaliști", a precizat președinte Zimbru.

Chiar dacă gruparea din Capitală se confruntă cu problemelor financiare, Ciornîi a anunțat care este obiectivul formației pregătite de Goian.

"Sperăm ca la sfîrșitul campionatului, care va începe în curînd, să ajungem pe locurile ce ne vor permite să participăm în Cupele Europene. Acesta e obiectivul nostru", a subliniat Nicolae Ciornîi.

Zimbru Chișinău a terminat pe locul 8 ediția precedentă a Diviziei Naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?