X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Naționala de padel din Moldova s-a calificat în finala Campionatului European

6 sep. 2023,, 17:00   Sport
1801 0

Lotul național de padel al Republicii Moldova, seniori și senioare, s-a calificat la ediția 2023 a Campionatului European de Padel FEPA, care va avea loc în perioada 29 octombrie – 5 noiembrie, la Lisabona (Portugalia).

Turneul final al competiției supreme europene va fi organizată de Federația Europeană de Padel (FEPA), în colaborare cu Federația de Padel din Portugalia. Gazda evenimentului va fi Academia de Padel din Oeiras, care deține terenuri omologate internațional pentru evenimente de așa amploare.

Datorită prezenței la ediția din 2021 și a clasamentelor internaționale a jucătorilor noștri, Moldova s-a calificat direct la turneul final, în detrimentul selecționatelor din Slovenia și Slovacia, care vor avea de jucat partide de calificare, notează Noi.md cu referire la jurnal.md.

Jucătorii și jucătoarele au început antrenamentele cu cîteva zile în urmă pe terenurile moderne de padel de la Academia iPadel Moldova din Parcul La Izvor, care a pus la dispoziția Federației Naționale mai multe ore de antrenament în fiecare săptămînă pentru pregătirea jucătorilor de marele eveniment padelistic european.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?