X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Motivele pentru care a fost întreruptă mutarea lui Mbappe la Real Madrid

13 feb. 15:44   Sport
1858 0

De cîțiva ani, în presa internațională s-a scris despre o posibilă plecare a lui Kylian Mbappe (25 de ani) de la PSG și venirea acestuia la Real Madrid.

Însă, subiectul unei treceri a lui Mbappe la formația de pe Santiago Bernabeu a luat amploare în acest sezon, în contextul în care, în prezent, starul francez se află în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna oricînd cu orice altă formație de pe planetă.

Chiar dacă pînă acum în presă s-a scris că Mbappe s-ar fi înțeles, într-o proporție destul de mare, cu oficialii lui Real Madrid pentru o mutare a sa în Spania din vara viitoare, potrivit jurnaliștilor din Anglia, mutarea francezului în La Liga este, cel puțin pentru moment, blocată.

Potrivit jurnaliștilor de la The Athletic, Kylian Mbappe ar fi dispus să accepte oferta lui Real Madrid și să se alăture lotului pregătit de Carlo Ancelotti (64 de ani) din vara viitoare, anunță Noi.md cu referire la digisport.ro

Însă, sursa citată anterior scrie că, în prezent, mutarea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu este blocată de persoanele din anturajul starului francez, inclusiv rude, care nu sînt convinse pe deplin de oferta lui Real Madrid pentru actualul fotbalist al lui PSG.


Potrivit presei din Spania, Kylian Mbappe și-ar dori să facă trecerea la Real Madrid, însă își dorește să aibă pe Santiago Bernabeu un salariu superior vedetelor Jude Bellingham sau Vinicius Junior.

În cazul în care cei de la Real Madrid nu se vor ridica cu o ofertă salarială pe măsura așteptărilor sale, Kylian Mbappe și-ar putea prelungi contractul cu PSG.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?