X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Mîine Sheriff va juca, pentru prima dată în istoria sa, în playoff-ul Ligii Europei

16 feb. 2022,, 17:35   Sport
2498 1

Joi, 17 februarie, clubul de fotbal Sheriff din Tiraspol va juca în playoff-ul Europa League, pentru prima dată în istoria sa, și va desfășura la Tiraspol primul meci din cadrul 1/16 de finală a Europa League cu echipa portugheză Braga.

Meciul între "Sheriff" și "Braga" va începe la ora 19:45. Arbitrul va fi judecătorul olandez Danny Mckely, care în toamnă anului trecut a arbitrat meciul între Sheriff și Inter. Acum Mckely va conduce echipa olandeză de arbitri la meciul 1/18 din Europa League de la Tiraspol din 17 februarie.

După cum scrie moldfootball.com, în această întâlnire, portughezii nu vor putea conta pe fundașul lor central Diogo Leite, care este nevoit să rateze acest joc din cauza numărului mare de cartonașe galbene primite. Leite, în vîrstă de 23 de ani, este un jucător de bază al echipei Braga: în acest sezon el a ratat doar două meciuri din 18 runde și aproape în toate a jucat cîte 90 de minute.

La rîndul său, "Sheriff" va trebui să se descurce mîine fără fundașul Gustavo Dulanto și mijlocașul Edmund Addo – și ei vor rata jocul din cauza prea multor "cartonașe galbene".

Menționăm că, înainte de meciul retur din Portugalia, Braga are încă doi jucători cu cartonașe galbene: apărătorul Al Musrati și mijlocașul Andre Castro - dacă mîine vor primi cartonașe galbene, atunci ei nu vor juca în al doilea meci.


Sheriff, dimpotrivă, nu va avea jucători descalificați în meciul cu Braga.

Meciul retur "Braga" - "Sheriff" va avea loc pe 24 februarie în Portugalia.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?