Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Macron nu a participat la dineul de adio al lui Mbappe

21 mai. 14:30   Sport
1975 0

Atacantul francez Kylian Mbappe a organizat un dineu de adio pentru 250 de persoane în legătură cu plecarea sa de la Paris Saint-Germain. Informația este relatată de Le Parisien.

Evenimentul a avut loc pe 20 mai într-unul dintre restaurantele italiene din centrul Parisului. Printre invitați s-au numărat atît actuali și foști jucători de la PSG, cît și angajați ai clubului, relatează rbc.

Președintele francez Emmanuel Macron se afla, de asemenea, pe lista de invitați, însă acesta nu a mai apărut. În plus, de la întîlnire a lipsit șeful PSG, Nasser Al Khelaifi, care, după cum a relatat anterior Le Parisien, a avut un conflict cu Mbappe pe fondul anunțului plecării jucătorului de la club.

Mbappe a anunțat pe 10 mai că va pleca de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului, după ce îi va expira contractul. Atacantul în vîrstă de 25 de ani ar urma să își continue cariera la Real Madrid, nefiind făcut deocamdată niciun anunț oficial.

Mbappe joacă pentru PSG din 2017, el s-a mutat acolo de la Monaco. Împreună cu parizienii atacantul a cîștigat șase campionate ale Franței, trei Cupe și Supercupe ale țării, două Cupe ale Ligii Franței.


În echipa națională a Franței pe seama lui Mbappe sînt 77 de meciuri și 46 de goluri, el este campion mondial 2018 și medaliat cu argint la Cupa Mondială-2022.

2
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?