Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Luptătorul moldovean Alexander Leahu a obținut o victorie zdrobitoare

13 mai. 16:20   Sport
1328 0

Luptătorul moldovean Alexandru Leahu (61 kg) a cîștigat turneul conform regulilor K-1 Fight Night Next Level din Modena, Italia.

Compatriotul nostru l-a învins pe luptătorul local Antonio Rizzo prin decizie comună. Acest turneu este o etapă de calificare pentru Fight Clubbing în care Alexandru, în vîrstă de 25 de ani, va putea concura, după ce a obținut încă două victorii.

„Înainte de a merge la lupta, îmi imaginam că toți antrenorii mei sînt lîngă mine și îmi spun ce să fac, de parcă ar fi prezenți în timpul luptei. Cînd ești deja în ring într-o altă țară, ai senzația că te afli într-o țară străină și nimeni de aici nu te va sprijini. Dar m-am simțit bine și nu am avut nicio emoție.


Am ieșit și am făcut ceea ce așteptau antrenorii de la mine, la ce am lucrat în ultimele 2-3 săptămîni. Sînt foarte fericit că am cîștigat, iar această victorie este foarte importantă pentru mine în cariera mea.

În Italia, în orașul Vicenza, am lucrat cu un antrenor moldovean, Veaceslav Cimpoi. Menținem relații bune și lucrăm împreună atunci cînd vin la noi în Moldova sau cînd mergem în Italia. Veaceslav este o persoană bună, cu suflet mare și un antrenor excelent”, a spus Alexandru, relatează Media Sport.

Возможно, это изображение 5 человек и текст «E DEL CAFFE CAFFÈ PUNTO»

Возможно, это изображение 2 человека и текст

5
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?