Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Jucătorii Sheriff sînt gata de lupta cu Inter la Tiraspol

3 noi. 2021,, 13:30   Sport
2943 0

Jucătorii Sheriff au examinat greșelile pe care le-au făcut mai devreme pe San Siro și sînt gata de lupta cu Inter Milano la Tiraspol în această seară, în cadrul celui de-al patrulea meci din faza grupelor Ligii Campionilor. În același timp, în acest joc este gata să ajute echipa portarul principal al "Sheriff", Georgios Athanasiadis.

Despre acest lucru a vorbit antrenorul principal al "Sheriff", Iurie Vernidub și portarul echipei din Tiraspol, Georgios Athanasiadis, care au vorbit cu reprezentanții presei în ajunul meciului cu Inter Milano din faza grupelor Ligii Campionilor.

Portarul grec al Sheriff, Georgios Athanasiadias, a recunoscut că este pregătit pentru jocul cu Inter.

"Da, am ratat meciul de la Milano, dar acum mă simt bine. Am lucrat cu echipa toată săptămîna. Sunt gata să joc. Am studiat bine echipa adversarilor", a declarat Atanasiadias la conferința de presă dinaintea meciului.

Din cauza rănilor, Boban Nikolov, Moussa Kiabou și Momo Jansone nu vor fi incluși în echipa galben-neagrilor. Potrivit antrenorului FC "Sheriff" Iurie Vernidub, restul sînt gata de luptă.


"Am lucrat foarte mult la greșelile la standarde. Am ratat două goluri tocmai din cauza lor la Milano. Am practicat atît acțiuni defensive, cît și acțiuni de atac la standarde. Am încredere în băieții mei. Sînt sigur că nu vom mai face aceste greșeli", a spus Iurie Vernidub în discuția cu jurnaliștii.

"Cred că Sheriff, care există de 24 de ani, a mers foarte mult timp spre acest succes. Am reușit acest lucru. Cred că toată lumea este fericită: jucătorii, antrenorii, conducerea și întregul oraș Tiraspol, și adevărații suporteri ai Sheriff", a rezumat specialistul ucrainean.

FC Sheriff va găzdui în această seară campioana Italiei pe arena principală din Tiraspol. Fluierul de pornire va răsuna la ora 22:00.

În primul meci, Sheriff a pierdut în fața Inter cu scorul de 1:3. Aceasta a fost prima înfrîngere a galben-negrilor în actualul sezon european. Sheriff conduce Grupa D, depășind Real Madrid, Inter și Șahtior.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?