X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Antrenorul naționalei Poloniei: „Moldova are o șansă în această grupă”

15 oct. 2023,, 16:00   Sport
2563 0

Antrenorul echipei naționale de fotbal a Poloniei, Michal Probez, și-a prezentat evaluarea asupra meciului viitor cu Moldova, care va avea loc astăzi la Varșovia.

- Pot spune că ne așteaptă un meci foarte important. Aș vrea să-i rog pe fani să ne susțină și să ne fie alături de la bun început pentru că cu siguranță nu va fi un meci ușor. Moldova are o șansă în acest grup, așa că trebuie să fim vigilenți și mobilizați pentru această confruntare. Pot spune doar că în meciul cu Insulele Feroe am realizat tot ce era foarte important. Am cîștigat trei puncte pe teritoriul adversarului. Adversarul nu a putut să creeze șanse de 100%. Inclusiv mulțumiri jucătorilor noștri.

Despre întîrzierile zborurilor din Insulele Feroe către Varșovia:

- Intotdeauna am fost învățat că daca nu pot influența ceva, nu ar trebui sa fiu suparat. Aveam recuperarea și pregătirea generală planificată. Am reevaluat situația și programul nostru s-a schimbat. Am monitorizat constant situația și am ținut legătură. În era internetului, comunicarea este mult mai ușoară, iar în sfîrșit am reușit să ne întoarcem în Polonia, iar acesta este cel mai important lucru.

Despre debutanții echipei:


- Principalul lucru este că au ajuns și s-au prezentat bine. Schimbarea este importantă, dar nu poți exagera. Cu siguranță nu vom organiza o revoluție în echipă, dar vom încerca să dezvoltăm această echipă. Vrem să folosim toate punctele forte ale jucătorilor și vom încerca să le jucăm în pozițiile pe care le joacă în cluburile lor. Desigur, acest lucru nu merge întotdeauna. Toată lumea este încordată și gata de joc și toată lumea vrea să fie titular.

Astăzi de la ora 21:45 va începe transmisia în direct a meciului dintre Polonia și Moldova, care se va disputa la Varșovia în cadrul turului de calificare la EURO 2024.

Meciul va fi transmis în direct pe postul de televiziune Moldova 1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?