Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Mass-media: Sheriff a transferat un mijlocaș din Uruguay

23 dec. 2023,, 17:40   Sport
2812 0

Presa din America Latină anunță că Sheriff a semnat un contract cu mijlocașul în vîrstă de 24 de ani, originar din Uruguay.

Noua achiziție a tiraspolenilor este Mario Garcia, care pînă acum a jucat în al doilea eșalon valoric din patrie la clubul Progreso, scrie moldfootball.com.

În anul 2023, fotbalistul a bifat 31 de meciuri în diverse turnee, în care a marcat 4 goluri și reușit 5 pase de gol.

Mijlocașul a relatat despre transferul său la Sheriff presei locale:

- Interesul pentru mine a apărut în luna octombrie, cînd mi s-a spus că este probabilitatea să mă transfer în Europa. După ceva timp, mi s-a confirmat că este vorba despre un club din Moldova și anume despre Sheriff. Cînd mi s-a spus ce club manifestă interes pentru serviciile mele, a trebuit să caut informații pe internet, dar, bineînțeles știam cîte ceva din perioada cînd Sheriff a scris istorie în anul 2021 cînd a învins Real Madrid.


Este grozav că participă mereu în Cupele Europene. A fost incredibil cînd mi-au expediat contractul și mi-au vorbit despre Liga Campionilor și Liga Europei.

Înțeleg unde merg și simt că sînt mai mult decît pregătit să fac față cerințelor. Voi încerca să-mi realizez cît mai mult potențialul și să fac față provocărilor în fiecare zi.

4
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?