Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Fiind împotriva vaccinării, Djokovic anunță că nu va juca la US Open

26 aug. 2022,, 08:00   Sport
2222 0

Campionul sîrb de tenis și fostul număr unu mondial Novak Djokovic a declarat că nu va juca la viitorul Open al Statelor Unite din cauza regulilor de vaccinare COVID-19 pentru jucători.

Djokovic, care refuză să se vaccineze, și-a anunțat retragerea de la turneul de Grand Slam într-o postare pe Twitter la 25 august, cu doar cîteva ore înainte de anunțarea tragerii la sorți pentru evenimentul din New York.

„Din păcate, nu voi putea să călătoresc la New York de data aceasta pentru US Open”, scrie Djokovic, care, cu 21 de titluri de Grand Slam la simplu, încearcă să-l egaleze pe Rafael Nadal, care are 22. Este al doilea turneu de Grand Slam din acest an pe care sîrbul în vîrstă de 35 de ani îl va rata din cauza faptului că nu a fost vaccinat. La începutul acestui an, el a fost expulzat din Australia înainte de Australian Open. De asemenea, el le-a urat succes colegilor săi și a spus că „se va menține în formă și cu un spirit pozitiv și va aștepta o oportunitate de a concura din nou”. Openul Statelor Unite începe pe 29 august.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?