X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

FC Sheriff a învins Petrocub Hîncești în Divizia Națională

9 apr. 2022,, 19:00   Sport
2623 0

FC Sheriff a învins gruparea Petrocub Hîncești în Divizia Națională.

Clubul tiraspolean s-a impus cu 1 la 0 și mai are nevoie de doar două victorii pentru a-și asigura titlul de campioană, transmite protv.md.

În meciul disputat la Tiraspol, FC Sheriff a marcat unicul gol în minutul 25. Camerunezul Gaby Kiki a finalizat centrarea expediată de Sebastien Thill.

Dmitro Kara-Mustafa, antrenor secund “Sheriff Tiraspol”: “Noi știam că va fi un meci dificil. Mereu disputam dueluri încinse cu “Petrocub”. Pentru noi astăzi a contat cel mai mult un rezultat pozitiv, pe care l-am și obținut.”

Cu cinci tururi înainte de finalul sezonului, FC Sheriff s-a distanțat la 10 puncte diferența de Petrocub Hancesti, care ocupă treaptă secundă. Clubul tiraspolean mai are nevoie de două victorii pentru a-și asigura al șaptelea titlul de campioană consecutiv în Divizia Națională. Într-un alt meci, Sfîntul Gheorghe a învins-o fără drept de apel pe Dinamo-Auto. Toate golurile au fost înscrise în actul secund.


Sfîntul Gheorghe ocupă locul patru în clasament, în timp ce Dinamo-Auto este cu o poziție mai jos. Cele două echipe sunt despărțite în tabela de șase puncte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?