X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

FC Sevilla are un nou antrenor

4 iun. 2019,, 17:22   Sport
1823 0

Este oficial, FC Sevilla are un nou antrenor. Formaţia andaluză a fost preluată de Julen Lopetegui.

Fostul selecţioner al Spaniei l-a înlocuit pe banca tehnică pe Joaquin Caparros. Antrenorul în vîrstă de 52 de ani se întoarce în La Liga după o pauză de aproximativ nouă luni.

În vara anului trecut, Lopetegui a fost implicat într-un scandal imens, după ce a fost demis de la conducerea naţionalei Spaniei, cu două zile înainte de debutul la Cupa Mondială.

Decizia a fost luată după ce antrenorul basc a anunţat chiar înaintea plecării spre Rusia că a semnat deja cu Real Madrid. Tehnicianul spaniol nu a rezistat mult la gruparea de pe Santiago Bernabéu, şi a fost dat afară de preşedintele clubului Florentino Perez în luna octombrie a anului 2018, din cauza rezultatelor slabe.

Lopetegui a mai pregătit de-a lungul carierei sale selecţionatele de juniori şi tineret ale Spaniei, precum şi formaţia portugheză FC Porto.


Gruparea de pe Ramon Sanchez Pizjuan a reuşit şi prima achiziţie în această perioadă de transferuri. "Roş-albii" l-au transferat pe fundaşul brazilian Diego Carlos, de la clubul francez FC Nantes, pentru suma de 15 milioane de euro.

Sevilla a avut o evoluţie dezamăgitoare în sezonul recent încheiat din La Liga , terminînd pe locul şase în clasament.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?