Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fanii din China au luat cu asalt hotelul în care este cazat Ronaldo

24 ian. 15:45   Sport
2333 0

Al-Nassr, echipa pentru care evoluează Cristiano Ronaldo (38 de ani), urma să joace două meciuri amicale în China în această săptămînă, pe 24 ianuarie cu Shanghai Shenua și pe 28 ianuarie cu Zhejiang.

Principala atracție a saudiților, Cristiano Ronaldo, are probleme musculare, iar oficialii clubului au decis să amîne meciurile amicale pentru o dată nestabilită încă.

Fanii chinezi și-au făcut apariția în fața hotelului unde sînt cazați cei de la Al-Nassr, notează Noi.md cu referire la gsp.ro

„Ne pare rău să vă anunțăm că trebuie să amînăm meciurile amicale programate în luna ianuarie în China din motive evidente.

Avem un mare respect pentru fanii chinezi de fotbal și, în mod special, pentru fanii lui Cristiano Ronaldo. Avînd în vedere relația foarte strînsă dintre Regatul Arabiei Saudite și China, noi, Al-Nassr, am decis împreună cu organizatorul acestor meciuri amicale să le reprogramăm cît mai curînd”, se arată în comunicatul oficial al clubului.


Al-Nassr urmează să joace un meci amical pe 1 februarie, la Riad, în compania lui Inter Miami, echipă pentru care evoluează Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba, foștii rivali ai lui Cristiano Ronaldo.

4
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?