X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dani Alves, aproape de eliberare. Ce cauţiune uriaşă i-au stabilit judecătorii fostului fotbalist

20 mar. 20:15   Sport
1358 0

Fotbalistul brazilian Dani Alves poate fi eliberat condiţionat din închisoare pe o cauţiune de un milion de euro, după ce a executat aproximativ un sfert din sentinţa de patru ani şi jumătate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona.

Printre condiţiile de eliberare a lui Alves se numără renunţarea atît la paşaportul brazilian, cît şi la cel spaniol, astfel încît acesta să nu poată părăsi Spania, precum şi obligaţia de a se prezenta săptămînal în faţa instanţei, transmite Noi.md cu referire la news.ro.

Instanţa a impus, de asemenea, un ordin de restricţie, interzicîndu-i lui Alves să se apropie de victimă. Decizia, care nu a fost luată în unanimitate din cauza votului diferit al unuia dintre judecători, poate fi atacată în continuare.

Fostul jucător, în vîrstă de 40 de ani, a fost condamnat la 22 februarie de un tribunal din Barcelona la patru ani şi jumătate de închisoare şi la plata a 150.000 de euro către victimă pentru violul care a avut loc în decembrie 2022 într-un club de noapte.

Fostul fotbalist al Barcelonei, Dani Alves, a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală într-un club de noapte și a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare.


Fotbalistul brazilian Dani Alves, acuzat de o tînără că ar fi violat-o la finele lunii decembrie, fiind arestat din luna ianuarie, va fi judecat pentru agresiune sexuală, categorie penală care cuprinde violul în Spania, a confirmat tribunalul superior din Catalonia.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?