Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Cum l-a eclipsat Ronaldo pe Messi în cîteva minute

2 noi. 2020,, 23:00   Sport
5207 0

Cristiano Ronaldo, care a ratat ultimele patru meciuri ale lui Juventus, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, a reuşit o dublă la revenirea sa pe gazon, în partida cîştigată cu scorul de 4-1 pe terenul celor de la Spezia, transmite jurnal.md.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un copil după cele două reuşite din partida cu Spezia. Imediat după reuşitele lui CR7, pe reţelele sociale au apărut cifrele remarcabile ale starului portughez, dar şi o comparaţie cu rivalul său, Lionel Messi.

Astfel, în ultima lună, Messi a înscris două goluri în 630 de minute. Ronaldo are tot atîtea reuşite, dar în 34 de minute.

Introdus în Joc în repriza secundă, la scorul de 1-1, Ronaldo a marcat la doar trei minute de la intrarea sa pe teren, aducîndu-şi din nou echipa în avantaj (59). Francezul Adrien Rabiot a punctat la rîndul său pentru Juve, în minutul 68, înainte ca starul portughez să închidă tabela în minutul 76, cînd a transformat o lovitură de la 11 m.

"Sînt fericit că am revenit şi că mi-am ajutat echipa cu două goluri. Felcitări echipei! Întotdeauna până la capăt!", a postat Cristiano Ronaldo pe Twitter, după meci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?