X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cum a reacționat, în miez de noapte, Cristiano Ronaldo după umilința cu Liverpool. ”Acum e timpul!”

25 oct. 2021,, 13:45   Sport
3536 0

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a reacționat prompt după ce echipa sa, Manchester United, a fost umilită, pe Old Trafford de către Liverpool, scor 0-5.

Fanii ”diavolilor” au plecat masiv la pauză, cînd scorul era deja 0-4. Ronaldo, care a fost integralist, a reacționat prompt în miez de noapte și a spus exact ce a gîndit, fără să-și mai aleagă cuvintele, transmite Noi.md cu referire la digisport.ro.

Manchester United v Liverpool - Premier League

Nici lui Jurgen Klopp nu i-a venit să creadă cînd a văzut scorul la pauză din derby-ul Manchester United - Liverpool.

”Uneori rezultatul nu este cel pentru care luptăm. Uneori scorul nu este cel pe care ni-l dorim. Și asta numai și numai din vina noastră. Nu există alt vinovat!


Fanii noștri au fost, încă o dată, umitori, ne-au susținut necondiționat. Ei merită mai mult decît și depinde doar de noi să le oferim satisfacții.

Acum este timpul!”, a postat Ronaldo, pe contul său de Instagram.

N-au mai suportat umilința: fanii lui United au plecat de la stadion în timpul meciului cu Liverpool. Imagini cum rar se văd în Anglia

Suporterii lui Manchester United nu au suportat umilința și au început să plece în număr mare încă de la pauza meciului de pe Old Trafford

În minutul 60, cînd Liverpool conducea deja cu 5-0 și Paul Pogba a fost eliminat, un nou ”exod”, de această dată chiar mai numeros, a avut loc pe Old Trafford, moment cum rar se vede pe stadioanele din Anglia.

Fanii care au părăsit stadionul au fost surprinși pe străzi de dronele aflate deasupra arenei din Manchester.

În partida din runda a noua din Premier League, Mohamed Salah a devenit primul fotbalist care reușește să marcheze un hattrick pe ”Old Trafford”, din postura de adversar. Alături de mijlocașul egiptean, pentru Liverpool au mai punctat Nabi Keita și Diogo Jota.

Manchester United, locul șapte în Premier League

După înfrîngerea cu Liverpool, Manchester United a rămas cu 14 puncte și este pe locul 14 în Premier League.

Liverpool, în schimb, are 21 de puncte acumulate în nouă runde și ocupă a doua poziție a clasamentului, cu un punct în spatele liderului Chelsea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?