Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului

2 mai. 11:05  
1286 0

Cristiano Ronaldo are 39 de ani, dar continuă să strălucească. Emblematicul fotbalist și-a mai trecut în cont o dublă, dar și o execuție care poate intra în analele fotbalului. Starul lusitan a strălucit în meciul de miercuri seară, dintre Al Nassr și Al Khakeej, scor 3-1, în semifinalele Cupei Regelui, din Arabia Saudită.

Cristiano a fost MVP-ul partidei. Atacantul a marcat două goluri, dar primul a fost unul absolut superb, care i-a făcut pe comentatorii arabi să ”explodeze” de bucurie, transmite Noi.md cu referire digisport.ro.

Era minutul 17 și scorul 0-0, cînd Ronaldo a punctat, ca un adevărat star, cu un șut de la marginea careului de 16 metri, la colțul lung, după o scurtă pivotare.

Reușita lui Ronaldo a fost reluată din mai multe unghiuri, dar reacția comentatorilor spune totul.

Scorul final a fost 3-1 pentru Al Nassr, iar la acesta a contribuit din plin și Ronaldo, pentru că fostul star al lui Real Madrid a mai marcat o dată, în minutul 57, cînd a dus scorul la 3-0.


Scorul final a fost 3-1, după ce Al Terais a marcat golul de onoare în minutul 82.

Cristiano Ronaldo a cîștigat procesul cu Juventus, clubul pentru care a jucat între 2018 și 2021.

Superstarul portughez, aflat acum la Al-Nassr, a dat-o în judecată pe Juventus pentru plata mai multor salarii și a avut cîștig de cauză. Trebuie să primească de la clubul italian 10 milioane de euro, scrie Gazzetta dello Sport.

În perioada pandemiei, Juventus le-a cerut lui Cristiano Ronaldo și altor fotbaliști ai echipei să accepte amînarea plăților salariilor.

Cristiano Ronaldo și colegii săi au fost de acord, iar acordul presupunea că Juventus le va achita banii la o dată ulterioară, ceea ce nu s-a întîmplat.

Cristiano Ronaldo și-a căutat dreptatea în instanță și i-a cerut lui Juventus achitarea tuturor restanțelor financiare, în valoare totală de 19.5 milioane de euro.

Instanța i-a dat dreptate, dar nu în totalitate. Judecătorii au stabilit că Juventus și Cristiano Ronaldo împart responsabilitatea.

Astfel, instanța a stabilit că Juventus va trebui să-i achite lui Cristiano Ronaldo aproape 50% din suma solicitată, adică 10 milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?