X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în fotbalul european : „Uşa e complet închisă”

18 iul. 2023,, 11:09   Sport
3118 0

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa. Fostul star de la Real Madrid se dedică în totalitate noului campionat în care evoluează şi care a adus în această vară mai mulţi jucători din Europa.

Ronaldo este de părere că fotbalul din Europa şi-a pierdut mult din calitate şi că singura întrecere cu un nivel ridicat este cea din Premier League. De asemenea, Cristiano Ronaldo a comparat campionatul din Arabia Saudită cu MLS, campionatul în care va evolua Lionel Messi din această vară şi este convins că liga din Arabia Saudită va depăşi campionate precum cele din Turcia sau Olanda într-un an.

Cristiano Ronaldo se află în Arabia Saudită de la începutul acestui an, atunci cînd a semnat cu Al-Nassr. Portughezul are contract pînă în iunie 2025 şi primeşte 200 de milioane de euro pe an.

„Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate. Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Cînd am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întîmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, transmite as.ro

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?