Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cristiano Ronaldo, dorit de Napoli

3 iul. 2022,, 18:00   Sport
2421 0

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar vrea să plece de la Manchester United în această vară, după ce formația de pe Old Trafford nu a reușit în stagiunea trecută să se claseze în primele 4 echipe și să se califice în Champions League.

Atacantul lusitan a fost alături de David De Gea cel mai bun fotbalist al formației engleze, însă prestațiile sale nu au reușit decît să aducă un loc 6 la finalul sezonului.

Cristiano Ronaldo nu duce lipsă de oferte, chiar dacă are 37 de ani și se află spre finalul carierei. După anunțul presei din Anglia în care s-a spus că atacantul portughez vrea să plece de la Manchester United, un prim club s-a interesat de situația sa.

Napoli, rivala lui Juventus, i-a contactat pe șefii lui Manchester United, anunță presa din Italia. Totuși, se pare că gruparea de pe Old Trafford nu intenționează să-l lase pe lusitan să plece și acest lucru i-a fost comunicat și lui, dar și cluburilor care au dorit informații despre un posibil transfer.

De asemenea, Chelsea și Bayern Munchen sînt și ele interesate de un transfer al lui Cristiano Ronaldo și au încercat să discute cu cei de la Manchester United.


Despre bavarezi s-a mai scris și în săptămînile trecute, iar în ciuda faptului că zvonurile au fost negate, se pare că există o șansă bună ca atacantul portughez să meargă în Bundesliga, totul depinzînd de plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona.

În ultimele săptămîni s-a mai vorbit și despre un interes al celor de la AS Roma, trupa pregătită de Jose Mourinho, însă această variantă pare cu atît mai puțin plauzibilă cu cît capitolinii nu vor juca în Champions League la anul.

Cristiano Ronaldo ar vrea să plece de la Manchester United

Atacantul lusitan a fost cel mai bun jucător al formației în stagiunea recentă, una care s-a dovedit a fi dezastruoasă peentru britanici, care nu au cîștigat nici măcar un trofeu.

Ba chiar mai mult, Manchester United nici nu s-a clasat între primele 4 formații din Premier League, iar astfel în sezonul viitor urmează să joace în grupele Europa League și nu în cele ale Champions League.

Din acest motiv, se pare că Ronaldo a vorbit cu Erik ten Haag și i-a cerut antrenorului olandez să-l lase să plece în cazul unei oferte satisfăcătoare atît pentru club, cît și pentru el, anunță presa din Regat.

Motiveul este unul ușor de înțeles și anume dorința lusitanului de a juca în cea mai importantă competiție intercluburi, Champions League, acolo unde a scris istorie și a cîștigat de 5 ori competiția, fiind în același timp și cel mai bun marcator din istoria ei.

Din informațiile apărute în presă, Ronaldo e de părere că mai poate juca 3 sau 4 ani la cel mai înalt nivel, iar din acest motiv nu vrea să rateze oportunitatea de a evolua în Liga Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?