Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cei mai buni luptători și-au măsurat puterile în cadrul Turneului Republican la Lupta Națională "VOIEVOD"

14 noi. 2023,, 11:15   Sport
1675 0

Tineri sportivi din 22 de raioane ale țării și-au demonstrat abilitățile în cadrul Turneului Republican la Lupta Națională “VOIEVOD”, cu genericul “Cupa Maximus 2023”, desfășurat în municipiul Orhei.

Turneul republican a fost dedicat tinerilor luptători-voievozi și avut scopul de a-i pregăti pentru următoarele nivele competiționale sportive. La competiție au participat circa 460 de juniori și seniori din cadrul cluburilor sportive din 22 de raioane ale țării.

Competițiile au avut ca scop selectarea loturilor de club pentru participare la Campionatul Republicii din Decembrie 2023.

Învingători ai competiției au fost desemnați:


- Clubul "Maximus" din r. Orhei, în frunte cu președintele și antrenorul principal a Federatiei Voievod Oleg Sclifos;

- Clubul "Vulcan" din r. Strășeni, în frunte cu antrenorul Victor Pirau;

- Clubul "Fight N-One" din r. Criuleni, în frunte cu antrenorul și Vicepreședinte a Federatie de Lupta Naționala Voievod Adrian Burunsus.

Președintele Federației de Luptă Națională „Voievod”, Nicolae Pascaru, i-a felicitat pe tinerii sportivi cu rezultatele obținute.

"Cu prilejul rezultatelor obținute, adresez urări de succese și performanțe sportive tuturor sportivilor ce au luptat cu dîrzenie și măiestrie în obținerea victoriilor la lupta “Voievod”. De asemenea, mulțumesc pentru susținere tuturor partenerilor, părinților și antrenorilor pentru implicare plenară la acest Turneu. Sînt sigur de reușitele sportive ale echipelor cluburilor noastre “VOIEVOD” și în continuare", a menționat Președintele Federației de Luptă Națională „Voievod”, Nicolae Pascaru.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?