X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce tabieturi are, de fapt, Cristiano Ronaldo. La ce oră se trezește, câte ore se antrenează și cum încheie ziua

20 aug. 2021,, 19:00   Sport
6715 1

Ajuns la 36 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să șocheze în vestiarul lui Juventus cu forma sa fizică.

Portughezul excelează atunci cînd vine vorba de pregătire, însă antrenamentul nu este singurul său secret. Întreaga viață a lui Ronaldo este bazată pe un stil de viață sănătos, care îl ajută să obțină în continuare performanțe impresionante.

Dieta și odihna sînt două dintre principalele arme ale lui Ronaldo. În urmă cu aproximativ un an, spaniolii de la AS dezvăluiau că Ronaldo mănîncă 6 mese pe zi.

Jurnaliștii spanioli au dezvăluit cîteva dintre mesele preferate ale portughezului: "Pentru micul dejun, o opțiune pe care Cristiano o preferă este șunca și brînza, însoțite de un iaurt cu conținut scăzut de grăsimi. Cînd vine vorba de gustări, un fel de mîncare apreciat de fostul star al lui Manchester United și Real Madrid este pîinea prăjită cu avocado. Prînzul numărul unu ar putea consta în pui și salată, în timp ce masa de prînz numărul doi ar putea fi pește, cum ar fi tonul, cu salată, ouă și măsline. La cină, el preferă să aibă carne sau pește, împărțind uneori și masa de seară în două porții separate", dezvăluiau spaniolii.

Programul lui Cristiano este la fel de special și atunci cînd vine vorba de odihnă. Printre multele antrenamente pe care le face zilnic, Ronaldo își face întotdeauna timp și de somn. Portughezul ajunge uneori la 5 porții separate de somn pe zi:


Lui Cristiano îi place să doarmă 8 ore pe noapte și doarme de mai multe ori pe timpul zilei, uneori chiar și de 5 ori. Acest lucru este, desigur, combinat cu o muncă foarte grea la antrenament și la sală, cu înot și pilates, două activități pe care le face în timpul liber pentru a rămîne 100% în formă”, au mai scris spaniolii.

Cristiano Ronaldo este un adevărat model pentru iubitorii sportului. Pe rețelele de socializare, starul portughez e urmărit de sute de milioane de oameni. El primește o sumă incredibilă de bani pentru o singură postare pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?