X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Calificări la Jocurile Olimpice de la Paris: Lista este completată

13 mai. 12:00   Sport
1699 0

Atleta Zalina Marghieva se alătură sportivilor din R. Moldova care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Anunțul a fost făcut de Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale.

Calificarea atletei la Jocurile Olimpice de la Paris, din acest an, se întîmplă după ce a ocupat locul I la Turneului Internațional „Dionisopolis” din Bulgaria, la proba aruncarea ciocanului, transmite agora.

Atleta din R. Moldova a înregistrat rezultatul de 75,95 metri la proba aruncarea ciocanului. Precizăm că normativul de calificare la Olimpiada de cară este de 74 metri.

Mai mult, atleta a depășit la turneul din Bulgaria, recordul național la această proba, pe care îl deținea tot ea din 2019, cu rezultatul de 74,74 metri.

R. Moldova are la moment 13 sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris: Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, Victor Ciobanu, Valentin Petic, Mariana Draguțan - la lupte, Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olărașu - la canoe, Dan Olaru - tir cu arcul, Alisa Glinka - echitație, Anna Dulce - tir, Marin Robu - haltere și Zalina Marghieva - aruncarea ciocanului.

4
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?