X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bayer a stabilit un nou record

24 feb. 17:40   Sport
1642 0

Bayer Leverkusen a bătut recordul celei mai lungi serii de meciuri fără înfrîngere a unei echipe din Germania, în toate competițiile. Discipolii lui Xabi Alonso au înregistrat al 33-lea meci consecutiv fără înfrîngere.

Precedentul record era deținut de Bayern Munchen, cu 32 de partide la rînd fără eșec, înregistrat în perioada decembrie 2019-septembrie 2020.

"Aspirinele" au învins acasă pe FSV Mainz cu 2-1 în etapa a 23-a din Bundesliga. Granit Xhaka a marcat în minutul 3 și a sărbătorit inedit. Elvețianul a simulat o accidentare la coapsă. Staff-ul tehnic s-a speriat, iar medicul era gata să intre pe teren pentru a-i acorda ajutor mijlocașului, dar totul s-a dovedit a fi o farsă a lui Xhaka, transmite Moldova1.

Oaspeții au egalat în minutul 8, prin Dominik Kohr, iar Bayer a dat lovitura de grație în repriza secundă. Robert Andrich a înscris în minutul 68, cu un șut de la distanță, iar portarul advers, Robin Zentner, a gafat impardonabil.


"Respect pentru Mainz, au sperat și au luptat pînă în ultimul moment. Am avut ocazii să marcăm al doilea gol și în prima repriză, dar nu a fost să fie. A fost un meci dificil, intens. Probabil nu a fost cel mai bun joc al nostru, dar este foarte important să cîștigi și meciuri de astea." a spus după meci antrenorul lui Bayer, Xabi Alonso.

Bayer Leverkusen continuă să lupte pentru trei trofee în acest sezon. "Aspirinele" sînt pe primul loc în clasamentul campionatului, în Cupa Germaniei o vor întîlni pe Fortuna Dusseldorf, iar în optimile de finală ale Ligii Europei pe Qarabag Agdam din Azerbaidjan.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?