Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Au fost puse în vînzare biletele pentru FC ”Shakhtar”

7 sep. 2021,, 15:00   Sport
3081 1

Au fost puse în vînzare biletele de acces la primul meci din turneul Ligii Campionilor UEFA între FC ”Sheriff” și vice campioana Ukrainei FC ”Shakhtar”, Donetsk. Meciul va avea loc pe 15 septembrie, la Tiraspol, pe Arena Mare a CS Sheriff, cu începere de la ora 19.45, transmite Noi.md.

După cum a anunțat serviciul de presă al FC ”Sheriff”, prețul biletelor începe de la 150 de ruble transnistrene. Biletele pot fi achiziționate de la terminalele Agroprombank, de pe site-ul biletpmr.com sau de la casa de bilete a stadionului, în ziua meciului.

Principala particularitate a meciurilor acestei etape a concursului – toate bilete sînt personalizate/pentru a fi procurate trebuie să fie indicate datele din pașaport, care să includă adresa de domiciliu și numarul de telefon.

La meci vor avea acces 50 la sută din spectatori, avînd în vedere capaciatatea arenei. Spectatorii sînt rugați să respecte măsurile de protecție în legătură cu situația epidemiologică. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

După cum a scris canalul TG @pridnestrovec, un număr foarte mare de fani care au vrut să cumpere bilete pentru meciul Sheriff - Shakhtar în primele minute de vînzări s-au grabit pe site-ul biletpmr, blocînd această resursă, care o perioadă nu a funcționat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?