Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Anastasia Nichita, desemnată "Cea mai bună în Europa"

16 feb. 10:19   Sport
1859 0

Luptătoarea Anastasia Nichita, a fost recent onorată cu titlul de "Cea Mai Bună Luptătoare a Anului 2023" în Europa, un premiu deosebit de prestigios în lumea sportului, transmite Noi.md

Despre aceasta anunță însăși sportiva, menționînd că, recunoașterea ei ca cea mai bună luptătoare reprezintă o realizare semnificativă.

Anastasia a exprimat uimire și gratitudine pentru această distincție, remarcînd faptul că, dintre toate sportivele care practică luptele, ea a fost cea aleasă pentru acest titlu.

"N-am reușit să obțin o medalie la acest campionat european în schimb am primit ceva mai mult,titlul de “CEA MAI BUNĂ LUPTĂTOARE A ANULUI 2023 DIN EUROPA “.Reacția mea a fost pur și simplu Wow ,dintre toate fetele care practică luptele anume eu am fost nominalizată. Am acceptat trauma pe care am primit-o drept o lecție și am luat doar partea pozitivă din toată povestea asta ,așa a trebuit să se întîmple și bine că nu mai rău .Abia aștept să mă fac bine și să pot începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice ! (N-am putut fi prezentă la premiere de aceea distincția am primit-o în cameră).", a spus sportiva.

Amintim, luptătoarea Anastasia Nichita a suferit o traumă în timpul Campionatului European de Lupte de la București. Drept urmare, aceasta nu va mai putea lupta în semifinala competiției.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?