X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Documente falsificate, găsite la trei călători

16 ian. 19:00   Societate
2575 0

Un permis de conducere, o licență de transport și o asigurare auto - toate cu indici de falsificare - au fost găsite asupra a trei persoane la trecerea frontierei de stat. Două dintre acestea au recunoscut că și-au cumpărat actele.

Primul caz a avut loc la punctul de trecere a frontierei Sculeni. Un cetățean al Ucrainei de 18 ani avea asupra sa un permis de conducere cu semne de falsificare. El a declarat că a obținut actul anul trecut în Polonia, prin intermediari, cărora le-a achitat 800 de euro, notează Noi.md.

Într-un alt caz, consemnat în punctul de trecere a frontierei Cahul, un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/BGR), în vîrstă de 48 ani, a încercat să traverseze frontiera cu o licență de transport falsificată. S-a stabilit că asupra documentului au fost efectuate modificări mecanice. Bărbatul a declarat că i-a fost înmînat pachetul de documente de către angajator, dar el nu le-a verificat.

La fel, în punctul de trecere a frontierei Cahul, polițiștii de frontieră au efectuat verificări minuțioase asupra unei asigurări auto lituaniene, deținută de un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU). Acesta a declarat că își procurase documentul prin intermediari, achitînd peste 100 de euro.

Pe numele persoanelor implicate au fost întocmite acte de constatare a unei ilegalități, documentele fiind transmise spre examinare. Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?